Acties

Summer special

Met deze behandeling geef je de huid een boost van hydratatie. Zo maak je je huid Summer ready!

Tijdens deze behandeling worden er 3 limited edition producten gebruikt. Het gezicht wordt eerst gereinigd met de Summer Breeze Cleansing Mousse en daarna gescrubt met de Arctic Ice Peel. Deze scrub heeft een verfrissend effect met “crushed ice” textuur. Nadat de onzuiverheden verwijdert zijn wordt het Refreshing Sorbet Mask aangebracht. Een verkoelend masker, verfrist en hydrateert de huid voor een zacht en glad resultaat. Tot slot wordt het gezicht heerlijk gemasseerd met de verkoelende massage sticks. Natuurlijk worden de wenkbrauwen ook weer in shape gebracht.

60 minuten – €62,-

Jubileum behandeling

21 september bestaat Beauty & More by Romy 5 jaar. Om dit te vieren heb ik een leuke jubileum behandeling samen gesteld!

Tijdens de jubileum behandeling worden er twee nieuwe producten van Lookx gebruikt het vitamine C masker en de scrub. Natuurlijk worden de wenkbrauwen geëpileerd en onzuiverheden verwijderd. Tijdens het masker wordt er een hoofdmassage gegeven en een pakking (masker) aangebracht op de decolleté. Om de behandeling af te sluiten mag je kiezen voor een bindweefsel massage dat werkt verstevigend voor de huid of een ontspannende gezichtsmassage

Deze behandeling loopt van 7 september tot 30 oktober