Acties

Winter special

Om 2024 ontspannen te beginnen heb ik een leuke winter special. Tijdens deze heerlijke behandeling krijgt je huid een boost, worden wenkbrauwen weer netjes in model gebracht en worden de spieren los gemasseerd tijdens de hotstone massage. Klinkt dat niet heerlijk?
De winter special is geldig vanaf 2 januari tot 30 maart 2024

Spring treatment

De winter gaat plaats maken voor de lente en daarop moet jou huid ook voorbereid worden. Tijd om de huid een flinke boost te geven!

Tijdens de spring treatment wordt het gezicht reinigt, de onzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen weer netjes in model gebracht. Ook worden er nieuwe producten van Lookx gebruikt. Onder andere de high performance scrub. Deze scrub gaat schuimen en zal gemengd worden met een peeling voor een intensieve werking. Zo worden alle dode huidcellen van het gezicht verwijderd en kan het crème masker dat afgestemd wordt op jou huidtype beter intrekken.

Rondom de ogen worden de nieuwe oogmaskers van Lookx aangebracht om de fijne lijntjes te bestrijden. Je hebt dan de keuze uit een hoofd of nek,schouder en decolleté massage. De keuze is aan jou!

Na het masker wordt het ampul aangebracht en ingemasseerd met een gezichtsmassage. Tot slot wordt de nieuwe nek en decolleté crème aangebracht van Lookx en een dagverzorging.

Geldig van 3 april tot 29 juni 2024

Boeken? www.salonbeautyenmore.nl/online-afspraak