De Geneo+

In april  heb ik de Geneo+ aangeschaft. Een apparaat waarmee ik de stap maakte van huidverzorging naar huidverbetering. Wat vind ik naar een aantal maanden van de Geneo+, wat zijn mijn ervaringen en werkt het nou echt? Hierover ga ik jullie meer vertellen in deze blog.

Hoe werkt de Geneo +?

De Geneo+ is een 5 in 1 behandeling. De Oxygeneo scrubt de huid intensief, stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat de werkstoffen beter opgenomen worden. De Tripollar verminderd de lijntjes en de rimpeltjes. De Ultrasound sluist werkstoffen diep de huid in.

Verminderd het lijntjes en rimpels?

Als ik tegen klanten vertel dat dit apparaat lijntjes en rimpels verminderd dan krijg ik gelijk de vraag hoe kan dat dan? Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastine productie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat.  Je ziet zeker naar een behandeling verschil maar voor meer en langer resultaat wordt er een kuur geadviseerd.

Waar bestaat een kuur uit?

Waarom start je met een kuur? Met een kuur bouw je de resultaten op tot het hoogste niveau. Op het hoogste niveau kunnen we de huid onderhouden voor een lang resultaat. De Oxygeneo, Tripollar en de Ultrasound kunnen alle drie in een behandeling gebruikt worden maar functioneren ook los van elkaar. Voordat we een kuur starten kijken we welke onderdelen er nodig zijn. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen waarvan je er 5 betaalt, de 6de krijg je gratis. Je komt om de 2 weken voor een behandeling. Tijdens de kuur maak ik voor en na foto’s om zo de resultaten in de gaten te houden. Als de kuur voorbij is, is het belangrijk om de huid te onderhouden. Je kunt er dan voor kiezen om een behandeling te doen om de 4,6 of 8 weken.

Vragen

Krijg ik nu nooit meer rimpels, is dit effect niet de volgende ochtend weg, werkt dit nou echt? Dit zijn een aantal vragen die ik regelmatig krijg. Ja het werkt echt. Ik heb de resultaten van de Geneo+ bij collega’s gezien dus ik wist wat ik kon verwachten maar dat het zo goed werkt overtreft mijn verwachtingen. Dat je nooit meer rimpels zou krijgen is natuurlijk niet waar. Met de Geneo+ onderhoudt je de lijntjes en rimpels en je verminderd ze. Dat wilt niet zeggen dat je helemaal geen rimpels meer hebt of dat ze nooit meer terug komen. Het effect houd dus ook voor een langere tijd aan mits je de huid onderhoud met de behandelingen.

Ik ben blij met dit apparaat en vind het een mooie aanvullingen voor Beauty & More. Gelukkig zijn mijn klanten ook enthousiast over de behandelingen. De behandeling werkt verbeterend voor de huid maar het is ook zeker ontspannend. Hieronder een aantal ervaringen van klanten die een kuur volgen en foto’s. Voor prijzen en meer informatie kijk op www.salonbeautyenmore.nl of bel 06-39241359

”De Tripollar vindt ik een hele fijne behandeling. Al na 1 behandeling zag ik al resultaat. Na 6 behandelingen ben ik helemaal tevreden. Het is echt een aanrader. Ik onderhoud mijn huid met een keer in de maand een Tripollar behandeling”.

”Ik ben lang aan het zoeken geweest om mijn huid in mijn gezicht te verbeteren. Per toeval kwam ik bij deze behandeling. De Oxygeneo, Tripollar en Ultrasound kuur werkt echt. Ik ben blij met het resultaat. De behandeling is best aangenaam en ik ben er echt blij mee”.

”Toen ik hoorde van de Geneo+ dacht ik dat het kan. Het is niet dat ik nou heel veel rimpels had maar ik kon ze niet meer weg wuiven met het zijn lachrimpels. Nu na een kuur van 6 behandelingen zijn ze bijna weg en kijk in de spiegel en denk dan wauw, ik zie er weer een paar jaar jonger uit”.