De maskers van Beauty Face

Beauty & More werkt met de Beauty Face maskers. De maskers worden gebruikt tijdens de Janssen & Lookx gezichtsbehandelingen van 60 minuten en van 90 minuten.

Een keuze uit 18 voorgevormde bananenkatoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig hydraterend serum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. Bevat een intelligente resorptie (huidopname) techniek en met het bananenkatoen kompres wordt verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen. De eco friendly, bananenkatoen non woven maskers zijn stevig, sluiten naadloos aan op de gezichtsvorm en blijven tot maximaal 20 minuten werkstoffen af geven in de huid. Daarna zie je het masker los komen van de huid. Bananenkatoen is in staat om meer vocht op te nemen dan katoen en geeft het bovendien versneld af in de huid. Hiermee is bananenkatoen effectiever om in te zetten. Bovendien wordt het vervaardigd uit de restanten van bananenplantages; de vezels van bladeren worden tot deze eco friendly katoen gemaakt. dus we gaan hier van natuurlijk rest afval tot een hoogwaardig inzetbaar cosmetisch product.

Bevat geen parabenen of alternatieve conserveringsmiddelen, geen kleurstof en alleen zachte geur van natuurlijk fruit extract of plantaardige oliën. Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect merkbaar vanaf de allereerste behandeling. Dit masker kan zowel in de winter verwarmd worden in water of zomers gekoeld ingezet worden door het enkele minuten in een koelkast te leggen.Na opening 48 uur houdbaar. Dierproefvrij ontwikkeld.

De maskers worden niet alleen tijdens de gezichtsbehandelingen gebruikt ook zijn ze los te koop voor €5,99 of 3 voor €15,-

Hoe gebruik je dit masker voor thuis:

1: Haal het zakje waar het masker in zit uit de verpakking.

2: Leg het zakje in warm water voor een aangenaam huidcontact of leg het masker een paar minuten in de koelkast voor een verfrissend effect.

3: Knip het zakje open en haal het maskertje eruit.

4: Vouw het maskertje open en het leg op je gezicht

5: Laat het maskertjes 15-30 minuten zitten en haal het daarna van het gezicht af.

6: Masseer het overgebleven serum in de huid.

Het maskertje is eenmalig te gebruiken.

 · Ultrasound ·

Wil je het masker tijdens je gezichtsbehandeling nog een intensievere werking geven? Upgrade je behandeling dan voor maar €10,- met de Ultrasound. De Ultrasound sluist het serum nog dieper de huid in en dit geeft de huid een extra boost. Het verbetert de opname van werkstoffen, actieve ingrediënten gaan dieper in de huid en het verbetert de vochtbalans. De huid wordt hierdoor ook verzacht en gekalmeerd.

www.salonbeautyenmore.nl/online-afspraak

Benieuwd naar hoe de Ultrasoon werkt? Bekijk dan het filmpje.