Bruidsmake-up Beauty  & More by Romy

Ga jij binnenkort trouwen? en ben jij nog opzoek naar een visagiste voor de bruidsmake-up? Dan ben je bij Beauty & More by Romy aan het juiste adres! Een bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven. Je wilt je deze dag geen zorgen maken over je make-up. Ik ga er voor zorgen dat je er stralend uitziet!

Ik werk met de make-up van Lookx. Lookx Make-up producten worden ontwikkeld in ons laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen. De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. 

Wat houdt een proefmake-up in?

Voor dat de grote dag aanbreekt kom je langs voor een proef make-up. We bespreken tijdens de proef make-up wat voor make-up look je wilt. Denk aan de kleuren voor op de ogen, lippen en of dat je een rustige make-up wilt of juist uitgesproken etc. 

Daarna breng ik de make-up aan en laat ik de make-up look zien. Dan kun je aangeven wat je van de make-up vindt en kunnen we dit eventueel aanpassen. Als we hier over uit zijn, noteer ik de make-up producten die ik gebruikt heb.

Arrangementen 

Bij Beauty & More zijn er verschillende arrangementen om er tijdens en voor je bruiloft op en top uit te zien. Hieronder licht ik de verschillende arrangementen toe.

  • Bruidsmake-up incl. proefmake-up €85,- Een proefmake-up + de bruidsmake-up op de bruiloft

 

  • Bruidsmake-up incl. proefmake-up + touch up €100,-

Een proefmake-up + de bruidsmake-up op de bruiloft. Bij dit arrangement zit een ‘touch up’. ‘s avonds kom ik naar de feest locatie om de make-up bij te werken. Na bijvoorbeeld een warme zomer dag of door de tranen die gevallen zijn, is het prettig als de make-up weer mooi bijgewerkt wordt zodat je er weer netjes uitziet voor de avond gasten.

 

  • Bruidsarrangement €125,-

Proef make-up, Bruidsmake-up trouwdag, Gezichtsbehandeling 60 minuten (ongeveer 4 weken voor de bruiloft), 3 dagen voor de bruiloft epileren van de wenkbrauwen. (Tijdens de gezichtsbehandeling wordt het gezicht gereinigd, gescrubt, onzuiverheden verwijderd, intensief werkend masker, epileren, een handmassage en een dagverzorging.)

 

  • Bruidsarrangement luxe €185,-

Proef make-up, Bruidsmake-up trouwdag + touch up, Gezichtsbehandeling 60 minuten (ongeveer 4 weken voor de bruiloft)(Tijdens de gezichtsbehandeling wordt het gezicht gereinigd, gescrubt, onzuiverheden verwijderd, intensief werkend masker, epileren, een handmassage en een dagverzorging.) 3 dagen voor de bruiloft epileren van de wenkbrauwen, Manicure & voetbehandeling. Bij de manicure en voetbehandeling zit: Nagels en handen en voeten reinigen, Nagels knippen/vijlen, Nagelriemen insmeren en terug duwen, Scrubben van de handen en voeten, Hand en voet massage en een Verzorgende hand en voet crème.

De prijzen hierboven genoemd zijn zonder reiskosten

Ook is het mogelijk om getuigen, familie leden of vrienden op te maken. De kosten hiervoor zijn €25,- Het is ook mogelijk om de make-up aan te schaffen om gedurende de dag bij te werken, mocht dat nodig zijn. Wil je zelf een arrangement samenstellen of heb je nog vragen? Laat het dan weten via info@salonbeautyenmore.nl