Afgelopen maandag volgde ik bij Bellabaci een cursus cupping . Hierdoor worden er 2 nieuwe behandelingen toegevoegd ūü§©¬†Beauty & More by Romy gaat een cupping massage aanbieden voor het gezicht en de rug.

Wat voor effect heeft cupping?

Cupping stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor de huid meer zuurstof krijgt. Het ontgift de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine dus werkt verstevigend.

Met wat voor soort cups wordt er gemasseerd?
Met een silicone cup. Er zijn verschillende sterktes. Afhankelijk van jouw huid wordt de cup gekozen.

Er is een nieuwe behandeling voor het gezicht. De bindweefselmassage +  Face cupping deze behandeling zal 30 minuten duren en stimuleert door  beide massages de aanmaak van collageen en elastine dus werkt verstevigend.

Je kunt voor ‚ā¨10,- een cupping massage bij je gezichtsbehandeling boeken. Deze massage zal ongeveer 5 minuten duren.

De cupping behandelingen voor het gezicht zijn niet alleen voor in de salon. Voor ‚ā¨42,- schaf je twee cups aan voor het gezicht en kan je thuis ook aan de slag. Voor ‚ā¨82,- krijg je twee face cups + een olie om te cuppen. (Een setje voor thuis is wel aan te raden voor een mooie resultaat) Je ontvangt natuurlijk een video met uitleg hoe je de cups thuis kan gebruiken.

Ik heb de cupping voor het gezicht tijdens de training zelf ervaren en het is in het gezicht niet pijnlijk maar voelt lekker aan. Je huid kan na de behandeling wel rood zijn, dit trekt weg.

Niet alleen cupping voor het gezicht wordt aangeboden maar ook voor de rug. Tijdens de cupping massage wordt de rug 15 minuten (afhankelijk hoe je huid erop reageert) gemasseerd met siliconen cups en daarna volgt een ontspanningsmassage van 15 minuten. Deze combi massage is aan te raden als je houdt van een stevige massage of als je spieren erg vast zitten.

Wanneer geen cupping?

Hernia, Zwangerschap, Kanker, Bloedziekten, Beschadigde open huid, Flebitis, Nierfalen of geschiedenis ervan, Levercirrose of geschiedenis hiervan, Hartziekte of geschiedenis hiervan, Ongecontroleerde hoge bloeddruk, Diabetici, Energie te kort, Bloedverdunners, Rosacea en acne, Fillers en permanente filters.