Een nieuwe uitdaging

Mijn naam is Romy Manniën en ik ben schoonheidsspecialiste in Rucphen. Een maand geleden liep ik over de beauty beurs in Brussel. Ik was opzoek naar iets nieuws, iets wat meteen resultaat geeft, iets wat mij en mijn klanten enthousiast zou maken. Ik wil blijven vernieuwen, blijven leren en mezelf specialiseren.

De beauty beurs

Op de beauty beurs stonden allerlei merken verspreid over twee grote hallen. Elk merk heeft zijn apparaten, producten of behandelingen. Omdat ik mezelf wil specialiseren voor het gezicht vielen de stands met nagel producten en lichaams apparatuur af. Toen kwam ik bij de stand van Pollogen. Zij demonstreerde met de Geneo+. Na een hele boel uitleg liepen we verder over de beurs. Al snel waren weg terug bij de stand waar de Geneo+ stond. We kregen een demonstratie waar mijn vader model voor ging liggen. Ik heb de Oxygeneo, Tripollar en de Ultrasound behandeling gezien. Kort samen gevat verminderd het de lijntjes en rimpels, verbeterd het de doorbloeding van de huid en verbetert het de opname van werkstoffen. De behandeling ervaarde mijn vader als pijnloos, rustgevend en met resultaat. De drie dingen waar ik op zoek naar was. Met een hoofd en een tas vol informatie gingen we naar huis toe.

Het ging daarna allemaal heel snel, 3 weken later stond de Geneo+ bij mij in de salon. Na een intensieve training met veel oefenen en uitleg ben ik er klaar voor. Ik verzorg nu niet alleen de huid van mijn klanten maar, verbeter deze nu met de Geneo+. We spreken nu niet meer van huidverzorging maar, van huidverbetering.

Waarom heb ik voor de Geneo+ gekozen en niet voor een ander apparaat?

De Geneo+ is een 5 in 1 behandeling, dat veel verschillende huidcondities kan verbeteren. Wanneer ik  aan mijn klanten vraag wat ze van hun huid vinden, krijg ik regelmatig het antwoordt dat ze blij zijn met hun huid maar, dat ze zich storen aan de lijntjes en rimpeltjes. Ik zocht iets wat meteen resultaat geeft en toch ontspannend aan voelt.  Zo kwam ik eigenlijk terecht bij de Geneo+. Er zijn met de Geneo +ook onderzoeken gedaan met positieve resultaten

Geneo wint internationale award

Het Geneo+ apparaat heeft in Hong Kong The Perfect Skincare Equipment Award 2015 gewonnen.
Deze internationale prijs is uitgereikt door het vakblad Sisters Beauty Pro Magazine voor het beste apparaat op gebied van huidverzorging. Tal van grote internationale merken hebben meegedaan om deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen, maar de Geneo+ heeft de award gewonnen vanwege de unieke resultaten die ermee behaald worden.

De Geneo+ staat sinds kort in mijn schoonheidssalon. Ik ben enthousiast over de verbluffende resultaten en ik hoop jullie binnenkort ook.