Wat doet een fruitzuur peeling?

Een peeling lost dode huidcellen op en zorgt ervoor dat de huid snel vernieuwd. Tevens zorgt hij voor een
zeer intensieve (maar huidvriendelijke) dieptereiniging en een huidherstellende werking van de huid. Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd. Je krijgt van een peeling een egale, frisse en zachte huid. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen.

Voor wie is een fruitzuur peeling geschikt?

  • Rokershuid
  • Onzuivere huid (pukkeltjes en bultjes)
  • Een huid die tekenen van veroudering vertoont
  • Grove poriën
  • Pigment vlekjes
  • Droge huid

De behandeling

Tijdens de Lookx 60 minuten en 90 minuten behandeling wordt er het gewerkt met een fruitzuur peeling. Eerst wordt het gezicht gereinigd en voorbereid met de Lookx derma skin pads. Daarna wordt de peeling aangebracht. Je voelt dan een tinteling/prikkeling op de huid. Ook wordt de huid rood tijdens de peeling. Na de peeling worden de onzuiverheden weggehaald. Nu is de huid helemaal schoon en alle dode huidcellen zijn verwijdert, een mooi moment om een intensief werkend masker aan te brengen. Dit masker dringt diep de huid binnen en door de intensief werkende stoffen geeft het de huid echt een boost. De behandeling wordt afgesloten met een oogcrème, zonbescherming en een dagverzorging. Zodra je de behandelstoel verlaat is de roodheid en tinteling weg. Je hebt een mooie stralende huid! Het is wel belangrijk om de huid in te smeren met minimaal SPF 30. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn, kan de huid wel sneller verbranden. Dus insmeren is een must.

Tip: Gebruik de Lookx derma skin polish pads thuis om de huid te scrubben. Elke pad is doordrenkt met een  mix actieve ingrediënten (fruitzuren) die dode huidcellen huidvriendelijk verwijdert, en een gezonde, stralende huid tevoorschijn laat komen met zichtbaar minder rimpels en voelbaar meer stevigheid. Direct na toepassing oogt de huid helderder, zachter en egaler van teint. 2 keer per week gebruiken. €37,95

Meer informatie of behandelingen of producten? Stuur een mailtje naar info@salonbeautyenmore.nl