If you can dream it you can do

If you can dream it you can do it is een quote die mij al een lange tijd aanspreekt. Deze quote herinnert mij eraan dat alles wat je wilt doen echt mogelijk is zolang jij er maar in geloofd en durft te dromen. Met niks doen gaat er ook niks gebeuren maar als jij voor de volle 100% ergens voor gaat zal het je zeker lukken.

Ik begon met een vel papier, een hoop ideeën en google. In mijn hoofd had ik de ideeën over mijn schoonheidssalon. Avonden ben ik bezig geweest met googelen. Som vond ik wat ik zocht en soms leverde het lange zoeken niks op. Stukje bij beetje kwam mijn papier voller en voller. Na lang zoeken stond mijn papier vol met al mijn ideeën. Alles wat ik op dat papier gezet had is nu omgezet in realiteit. Het is mij gelukt er de werkelijkheid van te maken. Dit is mij alleen gelukt omdat ik in mezelf geloofde.

Wat ik eigenlijk met deze blog mee wil geven is, heb je een doel ga er voor en twijfel niet. Laat je niet tegen houden door andere of door onzekerheid. Zolang jij erin geloofd gaat het lukken. You go girl!