Gezichtsverzorging

In deze blog ga ik jullie vertellen waarom het zo belangrijk is om het gezicht te verzorgen met gezichtsverzorgingsproducten.

     Waarom reinigen?
De huid staat de hele dag bloot aan allerlei invloeden van buitenaf. Daarom is het belangrijk om ’s avonds de huid goed te reinigen en zo alle restjes talg, vuil, zweet en make-up van je gezicht te halen. Omdat de huid zich herstelt terwijl je slaapt is het belangrijk om ook ’s morgens je gezicht te reinigen en talg en restjes te verwijderen. Zo is je huid optimaal in staat om werkzame stoffen uit verzorgende crèmes op te nemen.

Reinig je huid met producten die de beschermingslagen niet aantasten, de Janssen en Lookx producten herstellen de zuurmantel, verwijderen make-up en verzachten de huid op een natuurlijke en huidvriendelijke manier. De huid heeft een PH waarde van 5,6 , water een PH waarde van 7 en zeep een PH waarde van 9. Je gezicht met water een zeep reinigen is dus niet aan te bevelen omdat te hoge PH waardes de PH waarde van je huid kapot maken.

       Waarom de huid scrubben/peelen?
• Om de huid een natuurlijke glans te geven
•  De huid te zuiveren van dagelijks vuil
• Om de huid voor te bereiden op huidverzorging
• Om alle huidfuncties te vernieuwen en cel vernieuwing te bevorderen.

Oogcrème & serum
De huid rondom de ogen is kwetsbaarder en dunner dus wordt daarom verzorgd met een oogcrème. Een oogcrème tik je zachtjes de huid in en dat zorgt er voor dat de huid rondom de ogen soepel blijft. Ook verzorgd en verminderd het de droogtelijntjes en rimpeltjes. Als de oogcrème aangebracht is kun je voor de dag/nacht verzorging een serum aan brengen. In een serum zitten geen vetten, dus dat zorgt ervoor dat het diep in de huid kan komen. Een serum geeft een boost aan de huid.

Dag & nacht crème
Daarna is het tijd voor een dag en nacht crème. Een dag crème beschermd de huid gedurende de dag en houd de huid soepel. ‘s nachts gaat de huid herstellen en zorgt de nacht crème ervoor dat de tekorten weer worden aangevuld.

Benieuwd naar welke gezichtsverzorgingsproducten voor jou huidtype geschikt is? Stuur dan een berichtje naar info@salonbeautyenmore.nl of bel 06-39243959

Janssen-prod-001