Janssen & Lookx gezichtsverzorgingsproducten

Wat is het verschil tussen een commercieel product en een professioneel product?

Commerciële gezichtsverzorgingsproducten producten bevatten meestal minerale oliën. Minerale oliën zijn goedkoop, geur-en kleurloos en kunnen makkelijk lang bewaard worden. Bij commerciële producten wordt er veel reclame gemaakt via tv, radio en tijdschriften. Deze producten hebben niet altijd het gewenste resultaat. Professionele gezichtsverzorgingsproducten zijn te koop bij gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Naar professionele producten is onderzoek gedaan en ze zoeken naar blijvende verbeteringen. Ook zitten er actieve stoffen in die echt iets voor de huid doen. Deze producten werken resultaat gericht.

Er zijn veel verschillende soorten gezichtsverzorgings merken. Ik werk in schoonheidssalon Beauty & More Rucphen met de producten van Janssen Cosmetics en Lookx. Deze producten zijn professioneel en worden alleen verkocht en gebruikt in schoonheidssalons

Waarom heb ik voor deze producten/merken gekozen?

Janssen & Lookx doen wat ze beloven. Er worden testen gedaan waaruit blijkt dat er in een product bijvoorbeeld 5 % hyaluronzuur moet zitten dan zit er in de producten ook echt dat percentage. Als er dan bijvoorbeeld maar 2 % ingestopt wordt dan zal het product weinig resultaat opleveren. Hier heb je bij Janssen & Lookx geen last van. Deze producten beloven wat ze zeggen. De producten worden niet op dieren getest. Iets wat ik erg belangrijk vondt bij het maken van mijn keuze.

Janssen en Lookx werken met plantstamcellen. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben als unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden worden ingezet. De plantstamcellen die LOOkX in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Lookx gebruikt meer plantstamcellen in hun producten dan Janssen dus vandaar dat de producten van Lookx kostbaarder zijn dan die van Janssen. Ingrediënten worden niet zomaar diep in de huid opgenomen. De ingrediënten moeten klein, licht en oplosbaar zijn. Dat zijn de ingrediënten in de Janssen en Lookx producten dus kunnen de stoffen diep in de huid terecht komen

De producten zijn eigenlijk voor iedereen toegankelijk. Voor mensen met een allergie voor parfum zijn deze producten ook geschikt. In de producten zitten wel parfums maar deze staan op de lijst van anti-allergenen. Zo kun je geen reactie krijgen op de parfum in het product. De producten hebben een milde geur.

Waarom zou jij voor de producten van Janssen en Lookx kiezen?

  • Innovatieve = ze blijven bezig met zoeken naar de beste producten en ingrediënten
  • Niet op dieren getest
  • Natuurlijke en verzorgende ingrediënten -> veilig en effectief
  • Huidvriendelijk
  • Vrij van minerale oliën

Laat je adviseren door een gratis huidanalyse te boeken via www.salonbeautyenmore.nl/online-afspraak