Huidanalyse

Elke huid is uniek. Het huidtype is genetisch bepaald en ligt al vanaf de geboorte vast. De huidconditie wisselt heel je leven lang dit komt door interne en externe factoren. Door bijvoorbeeld UV straling, leeftijd, hormonale invloeden en schadelijke cosmetica etc. Het is daarom belangrijk om de huid op te laten meten en te analyseren. Met het Lookx skin facts huidanalyse apparaat wordt de vochtbalans, de elasticiteit, de vetten en het huidtype opgemeten. Zo weet je precies wat voor huidtype je hebt en welke producten daarvoor geadviseerd worden.

Het huidtype kan van groot belang zijn om de juiste keuze te maken in huidverzorging. Producten die niet het juiste huidtype aanpakken kunnen de conditie van de huid verslechteren en irritaties veroorzaken.

Bij Beauty & More wordt er bij elke nieuwe klant een huid analyse gedaan. Ik begin met een intake gesprek om de wensen en doelen te bespreken. Daarna pak ik het huidanalyse apparaat erbij. Er worden 3 metingen uitgevoerd. Er wordt gemeten met stips die op de huid geplaatst worden. Aan de zijkant van het apparaat zit een onderdeel om de elasticiteit te meten. De huid wordt opgepakt en weer los gelaten en zo wordt de elasticiteit gemeten. Als de metingen voltooid zijn dan worden er nog een aantal vragen gesteld. Hierna wordt de keuze gemaakt of er met Janssen of Lookx gewerkt gaat worden. Er wordt een huidanalyse en product advies gemaild en zo weet je precies welke producten er geadviseerd worden en welk huidtype je hebt. De behandeling wordt afgesteld op het intake gesprek en de analyse.

Bekijk het filmpje hieronder voor extra informatie over het huidanalyse apparaat. Benieuwd naar jou huidtype? Bij de eerste gezichtsbehandeling krijg je een gratis huidanalyse.