Huidverbetering bij Beauty & More

fullsizerender-3

Ben je geïnteresseerd in pre-anti age, anti age of huidverbetering? Dan is de Lookx intensive treatment zeker iets voor jou. In deze blog staat huidverbetering centraal. Ik ga jullie uitleggen wat deze behandeling inhoudt.

Ik start de behandeling met een reiniging. De producten waarmee het gezicht gereinigd wordt is afhankelijk van het huidtype. Na de reiniging voer ik een bindweefsel massage uit. Dit is een stevige, huid verbeterende massage. De bindweefselmassage is bedoelt om de huidconditie te verbeteren. Door de stevige massagegrepen wordt het lichaam gestimuleerd om sneller collageen en elastine vezels aanimg_1247 te maken en daarom is dit ook een goede anti-age behandeling. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de massage wordt de huid stofwisselingen geactiveerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd. De massage kan als pijnlijk ervaren worden. Door deze massage wordt de huid steviger en krijgt de huid weer een gezonde kleur.

Na de bindweefselmassage ga ik met de derma skin polish pads over het gezicht om de huid voor te bereiden op de peeling.  Elke pad is doordrenkt met een mix actieve ingrediënten die dode huidcellen huidvriendelijk verwijdert, en een gezonde, stralende huid tevoorschijn laat komen met zichtbaar minder rimpels en voelbaar meer stevigheidfullsizerender-2. Direct na toepassing oogt de huid helderder, zachter en egaler van teint. De pads zijn ook makkelijk voor thuis gebruik. Dan is het tijd voor de derma mircale peel. De derma mircale peel verwijderd dode huidcellen, door de kleefstof tussen de dode huidcellen in de hoornlaag te verweken. De dode huidcellen laten hierdoor gemakkelijker los. De peeling zorgt voor een egale frisse teint en een verbetering van de huidstructuur. De huid wordt door de peeling rood en geraakt zo goed doorbloed.

De huid staat na de peeling goed open voor de werkstoffen van het masker dat daarna gaat volgen. Het wetmask bestaat uit een serum en een rubber masker. Eerst breng ik het serum aan en daarover wordt het wetmask aangebracht. Doordat de huid afgesloten wordt met het masker kan het serum diep in de huid komen. De roodheid is na het masker verdwenen.

Als het masker ingetrokken is wordt de skin mulitasker aangebracht. Dit product zorgt ervoor dat de huid geneutraliseerd wordt. Totslot wordt er een oogcrème en een dag/nacht verzorging aangebrachtimg_1249. Na deze behandeling heeft de huid een flinke boos gekregen en is het ook erg belangrijk om een spf 30 te gebruiken om de huid te beschermen.

De Lookx extra intensive kuur wordt geadviseerd in het kuur van 4-6 keer en kan uitgebreid worden met meer behandelingen. Dit om het beste resultaat te behalen. Daarna kan deze behandeling onderhouden wordt met 1x in de 6 weken. Een losse behandeling kost € 65,- en een kuur van 4×60 minuten € 235,-.

De producten voor thuisgebruikfullsizerender

Reiningsprodcuten
– Cleansing mousse eye & face € 28,95
– Refresh lotion € 28,95
– Derma daily cleanser € 29,95
– Amazing cleansing balm € 34,95

– Derma skin polish pads € 37,95

Maskers
– H20 lift face mask € 39,95
– 02 lift face mask € 39,95

Serum en dag/nachtverzorging
Deze prijzen varieren van € 38,55 tot 79,95

Bij vragen stuur een mailtje naar info@salonbeautyenmore.nl of bellen naar 06.39241459. Wil je deze behandeling boeken of een andere behandeling? https://www.salonbeautyenmore.nl/online-afspraak/