Little lady’s night

De afgelopen maand ben ik begonnen met het organiseren van Little lady’s nights. Wat houdt deze avond in en waarom is het belangrijk om op deze jonge leeftijd te beginnen met bijvoorbeeld het reinigen van de huid?

Ik bedacht de Little lady’s night van 10 t/m 12 jaar omdat ik in mijn omgeving merkte dat meiden van deze leeftijd beginnen met beauty producten. Hoe ze deze producten moesten gaan gebruiken was nog wat onduidelijk dus daar wil ik ze graag bij helpen.

We beginnen de avond met een korte uitleg over de verschillende huidtypes. Ik leg het verschil uit tussen een droge, vette, gecombineerde en normale huid. Daarna krijgen de meiden een quiz. Hiermee kan je erachter komen wat voor huidtype bij jou past. Na de quiz vertel ik de meiden hoe ze het beste een pukkeltje kunnen verwijderen of kunnen camoufleren. Daar wordt natuurlijk met veel aandacht naar geluisterd. Ik vertel ze ook dat het belangrijk is om hun gezicht elke dag te reinigen met een reinigingsproduct. Ook wanneer je geen make-up draagt, kan er vuil op je gezicht komen en wanneer je je gezicht niet reinigt, blijft dat allemaal op je gezicht zitten. Zo kunnen er onzuiverheden ontstaan en dat willen we juist niet.14705851_1632865960344921_8937637003856206409_n

Na alle uitleg is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Iedereen krijgt de producten die bij haar huidtype past. We beginnen met het reinigen van het gezicht met een milk of een gel. Vervolgens reinigen we het gezicht na met een tonic. Als het gezicht lekker schoon is gaan we verder met een milde scrub. Wanneer de scrub verwijderd is dan brengen we nog een maskertje aan. Terwijl het masker intrekt ga ik rond met een kan limonade en wat lekkers. Als het masker na 10-15 minuten verwijderd wordt brengt iedereen nog een dag/nacht verzorging aan. Aan het eind van de avond heeft iedereen genoeg informatie om thuis mee aan de slag te gaan.

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je ook eens mee doen met een little lady’s night? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar info@salonbeautyenmore.nl.

*Nieuwe data kun je vinden op de website onder het kopje lady’s night of op Facebook. Wil je een andere datum of voor een andere leeftijdscategorie stuur dan een maitlje.

Ik vertel jullie binnenkort meer over de make-up night. Stay tuned!

Liefs Romy