Bruidsmake-up

Jouw bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven en dan wil je natuurlijk stralen. Daarom zorgt Beauty & More voor een stralende bruidsmake-up. Kom een aantal weken voor jou bruiloft langs voor een proef make-up. Tijdens de proef make-up proberen we verschillende looks uit om er achter te komen wat het beste bij jou staat en bij de bruidskleding. Mocht je zelf ideeën hebben print of knip ze uit want daar wordt rekening mee gehouden. Er wordt gewerkt met de make-up van Lookx.

Op de grote dag kom ik op locatie de visagie verzorgen. Natuurlijk mag je ook naar de schoonheidssalon komen om je mooi op te laten maken. Beauty & More Rucphen verzorgt ook de make-up van de ouders, getuige, familie etc. € 25.- p.p. Ook kun je gebruik maken van een touch-up dan wordt ’s avonds de make-up bijgewerkt zodat je er weer stralend uitziet voor het feest.

Woon je buiten een straal van 5 km dan komt reken ik een reiskostenvergoeding van €0,20 per kilometer.

Bruidsmake-up + proef make-up

We gaan samen kijken welke make-up en kleuren het mooiste staan bij jou. Dit doen we tijdens de proef make-up. Op de dag zelf kom ik naar jou toe om de bruidsmake-up aan te brengen.

€120,-

Bruidsmake-up + proef make-up & touch up

Een proefmake-up + de bruidsmake-up. Bij dit arrangement zit een ‘touch up’. ’s avonds kom ik naar de feest locatie om de make-up bij te werken. Na bijvoorbeeld een warme zomerdag of door de tranen die gevallen zijn, is het prettig als de make-up weer mooi bijgewerkt wordt zodat je er weer netjes uitziet voor de avond gasten.

€145,-

Bruidsarrangement

Proef make-up, Bruidsmake-up trouwdag, Gezichtsbehandeling 60 minuten (ongeveer 4 weken voor de bruiloft), 3 dagen voor de bruiloft epileren van de wenkbrauwen. (Tijdens de gezichtsbehandeling wordt het gezicht gereinigd, gescrubt, onzuiverheden verwijderd, intensief werkend masker, epileren, een handmassage en een dagverzorging.)

€172,-

Dag/avond make-up

Heb je een feestje of een bijzonder gelegenheid waarvoor je opgemaakt wilt worden? Dan kan dat natuurlijk ook! Samen gaan we kijken voor een passende make-up look.

€30,-