Bruidsmake-up

Jouw bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven en dan wil je natuurlijk stralen. Daarom zorgt Beauty & More voor een stralende bruidsmake-up. Kom een aantal weken voor jou bruiloft langs voor een proef make-up. Tijdens de proef make-up proberen we verschillende looks uit om er achter te komen wat het beste bij jou staat en bij de bruidskleding. Mocht je zelf ideeën hebben print of knip ze uit want daar wordt rekening mee gehouden. Er wordt gewerkt met de make-up van Lookx.

Op de grote dag kom ik op locatie de visagie verzorgen. Natuurlijk mag je ook naar de schoonheidssalon komen om je mooi op te laten maken. Beauty & More Rucphen verzorgt ook de make-up van de ouders, getuige, familie etc. € 30,- p.p.

Woon je buiten een straal van 5 km dan  reken ik een reiskostenvergoeding van €0,20 per kilometer.

Bruidsmake-up + proef make-up

We gaan samen kijken welke make-up en kleuren het mooiste staan bij jou. Dit doen we tijdens de proef make-up. Op de dag zelf kom ik naar jou toe om de bruidsmake-up aan te brengen.

€145,-

Bruidsarrangement

Proef make-up, Bruidsmake-up trouwdag, Gezichtsbehandeling 60 minuten (ongeveer 4 weken voor de bruiloft), 3 dagen voor de bruiloft epileren van de wenkbrauwen. (Tijdens de gezichtsbehandeling wordt het gezicht gereinigd, gescrubt, onzuiverheden verwijderd, intensief werkend masker, epileren, een handmassage en een dagverzorging.)

€200,-

Dag/avond make-up

Heb je een feestje of een bijzonder gelegenheid waarvoor je opgemaakt wilt worden? Dan kan dat natuurlijk ook! Samen gaan we kijken voor een passende make-up look.

€32,-