Nieuwjaars make-up look

Benieuwd hoe je deze make-up look kan maken? lees dan verder.

Voor deze look gebruik ik de kwasten van Real Techniques en Ecotools. Voor de make-up heb ik alles van Collistar gebruikt op de highlighter na die is van John van G. Op de foto’s hiernaast is te zien welke kwasten en make-up producten ik gebruikt heb voor deze nieuwsjaar look.

Eerst breng ik een oogschaduw basis op aan op de ogen. Dit zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten en de kleur op de ogen egaal is. Op het bewegend ooglid breng ik een gouden kleur aan (nr 5 Collistar) met kwastje nummer 4, in de arcade boog breng ik een donkerbruine kleur (nr 69 Collistar) met kwastje nummer 5 aan en onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoekjes breng ik een lichte glanzende kleur aan (nr 2 Collistar) met kwastje nummer 6. De lichte kleur zorgt voor een frisse blik. Op de onderste wimperrand  wordt een bruin oogpotlood aangebracht. Om de lijn wat minder hard te maken kun je hier met de donkerbruine oogschaduw over heen gaan om het zo wat te vervagen. De Collistar Shock mascara breng ik aan op de wimpers. De wenkbrauwen werk ik bij met een gekleurde wenkbrauw gel. Zo geef je de wenkbrauwen op een natuurlijke manier wat meer kleur.

Om het gezicht een egale kleur te geven breng ik een BB cream aan van Collistar met kwast nummer 3. Een BB cream zorgt voor een licht dekkend effect. Wil je meer dekking kies dan voor een foundation. Onder de ogen breng je een concealer aan om de donkere kringen minder zichtbaar te maken. Op de wangen breng ik een roze/rode blush (nummer 19) aan met kwast nummer 2. De highlighter wordt aangebracht op de jukbeenderen. Hiervoor gebruik ik de highlighter van John van G en dit breng ik aan met kwast nummer 2. De ogen zijn al vrij donker en aanwezig en daarom kies ik ervoor om een rode glanzende lipgloss aan te brengen op de lippen.

Succes met het maken van deze make-up look en een fijne jaarwisseling!