Massages

Beauty & More biedt verschillende soorten massages aan. Je hebt de keuze uit een ontspanningsmassage, bindweefselmassage of een hotstone massage. Wat houden deze massages in en welke past nou het best bij jou? Lees deze blog dan verder om daar achter te komen.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt er voor dat je lichaam en geest helemaal tot rust komen. De massage zorgt voor een goede doorbloeding en ontspant de spieren. Neem plaats op de verwarmde behandelstoel en kom tot rust.

Voordelen van een ontspanningsmassage

  • Laat je tot rust komen
  • Laat je tot jezelf komen
  • Geeft je energie
  • Werkt stimuleert voor de doorbloeding
  • Afvalstoffen worden verwijderd uit je lichaam

Hotstone massage

Hot Stone is een warmte massage. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor ontspanning.

Bij de hot stone massage worden afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen) gebruikt. Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Je word gemasseerd met de warme stenen en olie.

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging).

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een stevige massage in de diepere huidlagen. De bindweefselmassage is bedoelt om de huidconditie te verbeteren. Door de stevige massagegrepen wordt het lichaam gestimuleerd om sneller collageen en elastine vezels aan te maken. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de massage wordt de huid stofwisselingen geactiveerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd. De massage kan als pijnlijk ervaren worden. Door deze massage wordt de huid steviger en krijgt de huid weer een gezonde kleur.

Wanneer een bindweefsel massage
·         Verminderen van rimpels en kraaienpootjes
·         Acne (geen actieve ) en acne littekens
·         Verjonging en verbetering van de huidstructuur
·         Versteviging van de huid
·         Betere huidteint, egale huid
·         Verbetering van de huidconditie
·         Bevordering van de celdeling
·         Nieuwe aanmaak van collageen
·         Positieve invloed op de huidweerstand
·         Verbetering van de opname van werkstoffen
·         Stimulering van de doorbloeding van de huid
·         Stressreductie door het opheffen van de onderhuidse verklevingen
·         Voor en nabehandeling cosmetische chirurgische ingreep bv. facelift

Een massage zorgt niet alleen voor ontspanning ook zorgt het ervoor dat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden en dat je je weer soepeler voelt. Als je spieren erg vast zitten dan kun je het beste gaan voor bindweefselmassage. Als je af en toe last hebt van bijvoorbeeld je nek of rug  dan zou je kunnen kiezen voor een ontspanningsmassage of een hotstone massage. De meeste massages hebben hetzelfde resultaat: ontspanning. Uiteindelijk kies je de massage waarbij jij je prettig voelt. De massage heeft nut gehad als je je na de massage ontspannen voelt.

Ben jij toe aan een momentje voor jezelf? Boek dan via www.salonbeautyenmore.nl/online-afspraak een afspraak