Online Afspraak

Wilt u nu al een afspraak maken? Stuur mij een bericht via het contactformulier of bel mij op 06 – 39 24 13 59.

Via het afspraak formulier kunt u eenvoudig een afspraak plannen. Kies uw behandeling, kies een datum en tijdstip en vul vervolgens uw naam- en adresgegevens in. Uw afspraak wordt automatisch ingepland op het beschikbare tijdstip. Ik neem altijd nog contact met u op om de afspraak te bevestigen.

*Beauty & More by Romy is gesloten vanaf 27 augustus 2023 tot 1 januari 2024 i.v.m. zwangerschap*

*Er worden geen nieuwe klanten aangenomen op dit moment, dit geldt alleen voor klanten die nog nooit in de salon zijn geweest. Heb  je een cadeaubon? Dan mag je natuurlijk wel een afspraak maken*

Het komt vanzelfsprekend wel eens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Wij hebben hier begrip voor, maar horen dit graag wel zo snel mogelijk. U kunt tot 48 uur van te voren kosteloos uw afspraak annuleren of verzetten. Dit geeft ons de mogelijkheid iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen op de afspraak, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.24 uur van te voren annuleren kost 100% van de ingeplande behandeling.