Me time

Het leven is druk en soms wat chaotisch en daarom is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. De kans is groot dat wanneer  je dat niet doet , dat je jezelf op den duur voorbij gaat lopen. Wat is nou eigenlijk één keer in de 6 weken tijd voor jezelf? Dat is helemaal niet zo veel. Je bent in het leven de belangrijkste persoon en daar moet je zelf goed voor zorgen. Als jij jezelf goed voelt en je bent ontspannen heb jij daar zelf voordeel bij maar ook de mensen in je omgeving zullen het merken. Iedereen heeft tijd voor zich zelf nodig en ontspanning dus jij ook.

Soms moet je jezelf even terug trekken en hoe heerlijk is het als je dan in een verwarmende behandeling stoel kan gaan liggen waar je nergens aan hoeft te denken en alles geregeld wordt. Ik probeer voor mijn klanten een ontspannen sfeer te creëren. Dat doe ik al met kleine dingen door bijvoorbeeld een rustig achtergrond muziekje aan te zetten, het licht te dimmen, de handen te masseren tijdens het masker, een glaasje water aanbieden na een behandeling en zo kan ik nog wel even door gaan. 

Gun jezelf de tijd om even bij te komen en zoek ontspanning. Terwijl jij lekker ontspannen in de stoel ligt, worden de juiste producten gebruikt om jou huid weer een boost te geven. Je gaat ontspannen en stralend de deur uit. 

Ben jij toe aan tijd voor jezelf? Boek dan een behandeling bij Beauty & More