Hi Beauty’s

Leuk dat je deze blog leest. Ik wil jullie tips geven om een mooie ooglook te maken. Ik hoop dat jullie wat hebben aan de tips en zo een prachtige ooglook kunnen maken. Zorg ervoor dat je kwasten schoon zijn. Zo krijg je de oogschaduw het mooist op de ogen.

Zelf begin ik altijd met het opmaken van ogen. Mocht er oogschaduw onder de ogen terecht komen dan is het makkelijk weg te halen zonder dat je de rest van de make-up beschadigd. Vind je het toch fijner om eerst foundation aan te brengen? Breng dan onder je ogen een losse poeder aan of houd een tissue onder je ogen.

Oogschaduw

Ik begin altijd met een oogschaduw basis. Een oogschaduw basis zorgt er voor dat de oogschaduw beter blijft zitten en het zorgt dat je oogleden een egale kleur krijgen. Kies voor oogschaduws met een goed pigment. De oogschaduws van Lookx zijn ideaal voor een prachtige ooglook. Ik kies er voor om op het bewegend ooglid een lichtere kleur en in de arcade boog breng ik een donkere kleur aan. Voor een frisse oogopslag brengen ik in de binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen een highlighter aan. De lichte, glanzende kleur zorgt voor een heldere blik.

Waterproof

Kies voor een oogpotlood dat waterproof is, want je wilt natuurlijk dat je make-up heel de dag blijft zitten. Wil je een subtiele ooglook? Kies dan voor een bruin of grijs potloodje. Vaak wordt er voor zwart gekozen maar dit maakt de look harder. De donkere kleur oogschaduw uit de arcadeboog blend naar beneden over mijn onderste wimper rand. Zo vervaag je het potloodje en loopt het mooi in elkaar over. Dan zijn we aangekomen bij de mascara. Zorg ervoor dat de mascara niet teveel klont en je wimpers volume geeft. Lookx heeft een hele mooie zwarte mascara met een wimper serum erin. De boost+ mascara van Lookx zorgt niet alleen voor volume maar er zit ook een verzorgend wimper serum in.

Dit waren mijn tips om een prachtige ooglook te maken. Heb je een feestje of een andere leuke gelegenheid waar je heen moet? Laat je dan bij Beauty & More Rucphen feestelijk opmaken. 06-39241359 of www.salonbeautyenmore.nl/online-afspraak