Hi Beauty’s,

De feestdagen komen er weer aan en dan willen we er allemaal op ons best uitzien. Een nieuwe jurkje met bij passende hakken en sieraden maar, daar hoort ook een mooie make-up look bij. In deze blog wil ik jullie tips geven hoe je je dagelijkse make-up look kan upgrade naar een feestmake-up. 

Voeg meer glans toe aan je make-up. Denk bijvoorbeeld aan een highlighter dit product zorgt voor een prachtige en natuurlijke glans. De highlighter kun je aanbrengen in het binnenste van de ooghoeken en een klein beetje op het wenkbrauwbot (onder de wenkbrauw). Een highlighter is ook mooi om op de jukbeenderen aan te brengen. Gebruik hiervoor de Glam Girl highlighter van Lookx €21,50

Kies voor een knallende kleur lipstick. Vaak wordt de aandacht getrokken door een opvallende oogmake-up maar de lippen mogen ook zeker opvallen. Breng een laag lipstick aan en brengen daaroverheen een glanzende lipgloss aan om het af te maken. Tip! Wil je dat de lipstick goed blijft zitten? Breng dan eerst een lippotlood aan in dezelfde kleur als de lipstick.

Om je make-up look af te maken kun je nep wimpers toevoegen. Nep wimpers zorgen voor mooi, volle en lange wimpers. Dit is voor een feestmake-up een must. Maar… hoe brengen je de nep wimpers aan?

 1. Haal de wimpers voorzichtig met een pincet uit het doosje
 2. Kijk of de wimpers het juiste formaat hebben en knip ze zo nodig bij.
 3. Voeg een beetje lijm toe op de wimpers
 4. Laat de lijm eerst even droge voordat je ze opplakt
 5. Brengen op je eigen wimpers een dun laagje mascara aan
 6. Pak de pincet en pak daarmee de nep wimpers vast
 7. Plaats de nep wimpers voorzichtig
 8. en voilà nu heb je prachtige volle wimpers

Ik heb met de wild life make-up van Lookx een mooie feestmake-up gemaakt. Dit zijn de producten die ik daarvoor gebruikt heb:

 • Creamy eyeshadow Desert
 • Eyeshadow No. 25 Savanna sand pearl
  • Eyeshadow No. 26 Jungle gold pearl
  •EXCLUSIVE EYELINER NR.07 DEEP BLACK
  • MASCARA BIG VOLUME
  • SILKY TOUCH FOUNDATION PORCELAIN
  • CONCEALER MEDIUM
  Natural velvet mineral powder
  • GLAMGIRL HIGHLIGHTER
  • EYEBROW PENCIL BROWN
  LOOkX Lipstick No. 104 Wild safari matt
Ik hoop dat jullie met deze tips stralend de feestdagen te gemoed gaan. Met oudejaarsdag kun je je oplaten maken bij Beauty & More voor €15,- Plan je afspraak in via ww.w.salonbeautyenmore.nl/online-afspraak
Wil je meer make-up tips? Geef je dan op voor de make-up workshop 25 januari 2019 18:30 uur tot 20:30 uur.