Wat kun je doen tegen een droge huid?

Heerlijk dit winterse weer! Genieten jullie er ook zo van? Je huid vind dit koude weer helaas iets minder leuk.. maar gelukkig zijn er bij Beauty & More by Romy genoeg producten van Janssen & Lookx om je huid te verzorgen. Dus heb je een droge huid? Lees dan verder want dit is wat je huid nodig heeft.

Ga eens kritisch door je badkamer kastjes heen. De producten die er op dit moment in staan, passen deze wel bij je huid? Of zijn dit meer producten die je huid in de zomer goed kan gebruiken? Het kan zijn dat je huid in de winter andere producten nodig heeft dan in de zomer. Zet de ‘zomer producten’ even opzij en maak ruimte voor producten die op dit moment bij jou huid passen. Benieuwd welke producten op dit moment bij jou huid passen? Vul dan de online huidanalyse in via de website en ontvang een mail met daarin producten die bij jouw huidtype passen. www.salonbeautyenmore.nl/online-huidadvies-2/

Zo, nu de producten die je niet meer gebruikt uit je badkamer kastje zijn gaan we eens kijken naar welke producten er wel in horen.

Je huid kan eigenlijk altijd wel een vocht boost gebruiken want al vanaf dat we 18 jaar zijn neemt het vocht in de huid af. De Rich Nutrient cream van Janssen zorgt ervoor dat het vocht in de huid weer aangevuld wordt. Dit is een vette crème die heerlijk is als je huid droog aanvoelt. Ook werkt deze crème verstevigend voor de huid en mag je deze ‘s ochtends gebruiken maar ook ‘s avonds. Wat wil je nog meer?

Met deze koudere temperaturen denk je natuurlijk niet aan een zonnebrand voor het gezicht maar niks is minder waar. Zonnestralen worden door de sneeuw weerkaatst tegen je huid. Ook als de zon niet schijnt in de winter maanden is het belangrijk om je huid te beschermen. Dus daarom ook in de winter je huid insmeren met minimaal SPF 30. De Face guard van Janssen  en Lookx de sun fluid plakken niet en beschermen je huid optimaal tegen de zon.

Merk je dat je dag of nacht crème net niet voldoende is? Voeg dan een paar druppels balance oil of time stop oil toe. Deze oliën zorgen ervoor dat je huid extra gevoedt word. De balance oil werkt daarentegen ook nog verzachtend en kalmerend voor de huid. De time stop oil werkt anti-age.

Dit is onder mijn klanten toch wel een geliefd product, het Rich Energy masker. Dit masker voelt zacht en vol aan. Je brengt dit crème masker aan op een gereinigde huid en laat het minimaal 20 minuten zitten maar langer mag ook. Wat zo makkelijk is aan dit masker is dat je het niet hoeft af te spoelen. Dit masker mag je inmasseren en daarna hoef je geen dag of nacht crème meer aan te brengen. Natuurlijk mag je het ook gewoon afspoelen. Het Rich energy masker is geschikt voor een droge huid maar vult ook het vocht in de huid aan en werkt verstevigend.

Nu we het heel de tijd over het gezicht hebben gehad kunnen we de lippen natuurlijk niet overslaan want ook de lippen verdienen wat aandacht. Het Good night lipmasker kan je overdag gebruiken als lipbalsem en mag je zo vaak aanbrengen als je wilt. Voordat je gaat slapen breng je een wat dikkere laag aan en ook een beetje rondom de lippen. Zo heb je een lipmasker die heel de nacht kan intrekken en deze werkt ook verfijnend voor fijne lijntjes rondom de mond.

Er zijn nog veel meer producten die geschikt zijn voor een droge huid maar dan word deze blog wel erg lang. Ik hoop dat jullie iets kunnen met deze product tips. Mocht je een vraag hebben over deze producten of wil je meer informatie? Let me know! 0639241359 of info@salonbeautyenmore.nl